Prisgaranti
Prisgaranti

Tjänster

Bilpool

Vi erbjuder en miljövänlig och fossilfri bilpool för bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Tillgång till bilpool

Det är endast bostadsrättsföreningen själva som har tillgång till bilpoolen. Inga utomstående eller obehöriga har tillgång till elbilarna och fordonen som parkeras intill bostadsrättsföreningens fastighet eller på samfällighetens område på avsedd parkering eller i ett låst garage om så önskas. Vi tar hand om all renhållning och skötsel av fordonen och elbilarna så att det alltid finns säkra och rena fordon tillgängliga för användarna. En bilpool för BRF och samfällighet är en smart mobilitetslösning inte bara för de boende utan även för miljön. Att kunna ha en elbil i bostadsrättsföreningen som de boende kan dela innebär att de kan fortsätta att transportera sig via kollektivtrafiken när de vill men kan ta exempelvis elbilen när det behövs, som vid längre sträckor eller varför inte till en helgutflykt. För miljön innebär det stor underlättnad genom att vi minskar användningen av fossildrivna bilar och minskar antalet bilar på vägarna överlag.

Miljö och hållbarhet

För varje fossildrivet fordon vi ersätter med ett elfordon minskar vi den totala energianvändningen och tar ett steg mot en fossilfri framtid. Det är bevisat att elbilar har mindre klimatpåverkan och är effektivare än traditionella bensin- och dieselmotorer. Idag körs det mer bil än någonsin i Sverige, vilket är en oroväckande utveckling. Denna utveckling vill vi bromsa genom att ställa om till ett fossilfritt samhälle. Det vill vi göra genom 100 % eldrivna fordons- och bilpooler för grupper.

Priser

Vi paketerar och skräddarsyr en helhetslösning som passar er med en eller flera elbilar, elcyklar och elmopeder. Vår tjänst bilpool är anpassad för de boende i brf och samfällighet.

Med en bilpool för brf och samfällighet betalar man bara för den tid man faktiskt använder elbilarna och de andra fordonen och slipper de tråkiga och kostsamma sysslorna med byte av däck, reparationer, besiktning och städning.

Support, underhåll och service av bilpoolen

Vår sammarbetspartner ser till att de boende i bostadsrättsföreningen och samfälligheten alltid har tillgång till rena och säkra elbilar och fordon. Vi tar hand om all support, underhåll, fordon och service. Ni som bostadsrättsförening behöver därför inte lägga någon tid på driften utan kan lita på att vi tar hand om det åt er. Vi tar hand om planering, administration, försäkring, besiktning och all skötsel av fordonen. Vi gör även regelbundna säkerhetskontroller av fordonen. Bostadsrättsföreningen berörs inte av restvärdet då fordonens ekonomiska ansvar sköts av oss.

Vi tar hand om allt

Vi ser även till att ni får all hjälp ni behöver med såväl installation av laddstolpar som projektering och utbildning inom tjänsten.

Tjänsten innebär även att vi håller möten där vi informerar  och instruerar i användandet av bilpoolen i samband med implementeringen. Då går vi även igenom med de boende hur elbilarna och de andra fordonen bokas och används.

Bokningssystem

Genom vår mobilanpassade bokningssystem är det enkelt att boka fordonen. Oavsett om man ska boka en cykel eller en bil så gör man det enkelt på ett och samma ställe. Ni kan även smidigt öppna och låsa fordonen genom antingen bokningssystemet eller via RFID-taggar. Det går även bra att koppla existerande taggar inom bostadsrättsföreningen till vårt lås- och bokningssystem.